Un abdomen perfect pentru barbati !

Exercitiile fizice au multe beneficii pentru sanatatea corpului, intarind oasele si ligamentele si imbunatatind circulatia sangvina. In plus, exercitiile fizice te ajuta sa te mentii in forma si sa ai un corp de invidiat. Iata cateva tipuri de exercitii pentru tonifierea abdomenului, potrivite pentru barbati. Pentru aceste exercitii nu este nevoie sa mergi la sala, insa este important sa lucrezi, in mod constant, pentru rezultate vizibile.

Imagine

Bicicleta

Bicicleta este unul dintre cele mai bune exercitii pentru tonifiera abdomenului, intrucat lucreaza atat abdomenul inferior, cat si pe cel superior. Este un exercitiu destul de simplu, trebuie doar sa te intinzi pe spate si sa pedalezi in aer. Pentru rezultate vizibile, efectueaza doua seturi a cate 12 repetari la fiecare antrenament.

Imagine

Ridicarea genunchilor

Acest tip de exercitii lucreaza partea inferioara a abdomenului. Tine bratele pe langa corp cu palmele in jos. Indoaie genunchii si ridica picioarele pana la nivelul pieptului. Mentine cateva secunde aceasta pozitie inainte de a reveni la pozitia initiala. Nu lasa picioarele sa atinga podeaua, astfel abdomenul lucreaza in mod continuu. La fiecare antrenament, efectueaza trei seturi de 10-20 de repetari.

Imagine

Rotatii ale trunchiului

Pentru acest exercitiu foloseste o minge medicinala sau o gantera. In pozitia sezut cu genunchii indoiti, incepe sa rotesti usor trunchiul dintr-o parte in alta. Nu efectua miscari bruste. Lucreaza cate trei seturi de 12 repetari, la fiecare antrenament.

Imagine

Abdomene clasice

Pentru acest tip de abdomene trebuie sa te intinzi pe spate cu genunchii indoiti si picioarele pe sol. Pune mainile in spatele capului si coatele spre exterior, dupa care ridica partea superioara a corpului. Revino usor la podea, insa fara sa o atingi. Este bine ca la fiecare antrenament sa faci cate trei seturi a cate 10-12 repetari.

 
 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s