Fifa : 7 jucatori ai Costa Rica la control antidoping!

10325141_10152528378158678_6175064424179585023_n

Costa Rica e vedeta Cupei Mondiale in acest moment, cu victorie in fata Uruguayului, scor 3-1 si victorie in fata Italiei, scor 1-0. Mai mult, rezultatul obtinut de Costa Rica aseara a trimis matematic Anglia acasa, echipa care a pierdut primele doua partide din grupa mortii. Astfel, Costa Risca e calificata deja in optimile de finala, acolo unde poate intalni Coasta de Fildes, locul 2 din grupa C in acest moment.

“Nu pot explica sentimentul care ne incearca in aceste momente. Am suferit mult, dedic aceasta victorie familiei mele si poporului nostru, scriem istorie la Cupa Mondiala.

Unde putem ajunge? Am visat sa iesim din grupe, multi nu ne credeau in stare, nu au crezut ca ne putem califica intre cele mai bune echipe din lume, e un vis, e ceva incredibil”, a declarat selectionerul Pinto.

El i-a dat si o replica lui Mario Balotelli, care a declarat ca nu stie niciun jucator din Costa Rica.

“Acum Mario Balotelli stie cine suntem. Noi il stiam pe el, stiam ca e un jucator mare chiar daca e putin nebun. Dar ne-am descurcat foarte bine cu el”, a mai spus columbianul Jorge Luis Pinto.

7 jucatori la control antidoping!

Victoria celor din Costa Rica in fata Italiei cu 1-0 a fost cea mai mare surpriza de la turneul de Brazilia, o surpriza atat de mare incat FIFA a decis sa cheme 7 jucatori din lotul lui Pinto la testul antidoping dupa meci. La restul partidelor doar cate doi jucatori sunt chemati in laboratoarele FIFA.

“Sa ne cheme pe toti, nu vor gasi nimic!”, spune portarul Navas. “E lipsa de respect. Ma rog, ne amuza situatia, ne simtim bine si suntem fericiti, mergem inainte. Sa faca ei ce vor, sun regulile FIFA. Daca vom juca in continuare la fel si vom castiga in continuare poate ne vor chema pe toti, sa mergem impreuna la teste”, a mai spus portarul costarican.

Si eroul Bryan Ruiz, marcatorul golului victoriei, a considerat decizia FIFA drept “exagerata. Echipa asta nu are nimic de ascuns”.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s