De ce sunt barbatii atrasi de fesele unei femei !

femeie-fese-650.jpg?width=800&height=533

ricât de superficial ar suna, prima impresie despre o persoană ţi-o faci în funcţie de cum arată. Iar bărbaţii au ce vedea la femei!

Unul dintre lucrurile pe care un bărbat le observă din primele momente ale întâlnirii cu o femeie este fundul. Cu siguranţă şi tu ai întors capete pe stradă!

 

Dar care este motivul pentru care un bărbat este atras de fesele unei femei?

 

Iniţial, bărbaţii îşi alegeau partenera în funcţie de cum arăta pentru a fi siguri că pot duce la capăt o sarcină. Fiind programaţi generic să procreeze, instinctul îi conduce spre femei cu fundul proeminent pentru că ele au şi şoldurile mai late, astfel încât poate duce la capăt o sarcină mult mai uşor.

În zilele noastre, însă, mulţi bărbaţi nici măcar nu sunt atraşi de un fund mare. Într-adevăr, unii îl preferă aşa, însă alţii caută femei cu un fund mic şi obraznic sau chiar cu unul mic, care abia se vede. De exemplu, bărbaţii englezi, spanioli şi portughezi preferă femeile mai slăbuţe, fără forme, arată un studiu.

 

Este posibil ca barbati să se simtă atraşi de fesele femeilor pentru că acestea, alături de sâni, reprezintă o trăsătură strict feminină. După pubertate, hormonii sexuali încep să dicteze distribuirea grăsimei pe corp – la bărbaţi, acumularea de grăsime este stimulată în zona burţii, în timp ce femeile au tendinţa de a o transporta în regiunea feselor.

Interesant este că un studiu efectuat la sfârşitul anilor ’60 a arătat că preferinţele bărbaţilor cu privire la corpul femeii au legătură cu personalitatea lor.

 

Astfel, bărbaţii care preferă femei cu sâni şi fund mare au fost caracterizaţi prin nevoie de realizare pe care o au. Cei care preferă femeile „normale” au tendinţa de a fi dezorganizaţi, în timp ce bărbaţii care sunt atraşi de dimensiunile mici ale sânilor şi ale fundului tind să persevereze mai mult în munca lor.

 

Sursa : cosmopolitan.ro

Prezentat de Seriful

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s